Ужас

Ово је педофил (46) из БиХ који је имао однос са дјевојчицом (14)

  • Извор: Аваз
  • 06.09.2024. 16:39

На приједлог Тужилаштва ХНК, данашњим рјешењем Општинског суда у Мостару одређен је притвор у трајању од најдуже 30 дана, према осумњиченом Давору Ранчићу (46), рођеном у Зеници, настањеном у Сарајеву, због постојања основане сумње да је починио продужено кривично дјело „Сполни однос с немоћном особом“ из чл. 204 ст. 1. у вези са чл. 55. КЗ ФБиХ.

Како је потврђено из Тужилаштва ХНК, притвор је осумњиченом одређен из разлога јер околности указују да ће ометати кривични поступак утицајем на свједоке, те јер околности оправдавају бојазан да ће поновити кривично дјело, а за које се може се изрећи казна затвора од три године или тежа казна.

- Осумњиченом се ставља на терет да је дана 3. септембра 2024 године, у Мостару починио продужено кривично дјело „Сполни однос с немоћном особом“ из чл. 204 ст. 1. у вези са чл. 55. КЗ ФБиХ, а на штету малољетне особе, па из тог разлога нисмо у могућности навести више детаља о случају - наведено је из Тужилаштва ХНК.

''Зарађено, а не дато'' - Митровић послао мистичну поруку и дигао нацију на ноге!

''Зарађено, а не дато'' - Митровић послао мистичну поруку и дигао нацију на ноге!

Подсјетили су да је починитељ овог кривичног дјела откривен врло успјешном и координираном акцијом јединица МУП-а ХНК и Обавјештајно-сигурносне агенције БиХ (ОСА).

Додали су да ће у сарадњи са Сектором криминалистичке полиције МУП-а ХН/К наставити са подузимањем и других истражних радњи у циљу утврђивања свих чињеница и околности под којима је почињено ово кривично дјело. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм