Сумња се да ју је заклала

Ово је Марина која се терети за убиство мајке

  • Извор: Блиц
  • 09.09.2024. 22:07

Марина Ц. која се сумњичи да је синоћ заклала своју мајку Зорицу у њиховој породичној кући у нишком насељу Никола Тесла, пронађена је вечерас недалеко од мјеста злочина.

Полиција је вечерас лоцирала осумњичену и привела је. Како је била у истој од‌јећи и обући коју је носила када је, како се сумња, убила мајку одведена је у Завод за судску медицину ради проналажења трагова који би могли расвијетлити њену улогу у овом злочину. Од‌јећа и обућа биће подвргнута ДНК анализи како би се установило да ли на њој има биолошких трагова жртве што би доказало сумњу да је баш Марина убила своју мајку наводе саговорници упознати са овим случајем.

Глумица након рођења кћеркице сазнала да има рак: Бољеле су ме груди током дојења

Глумица након рођења кћеркице сазнала да има рак: Бољеле су ме груди током дојења

Шта ће даље бити са женом чије је душевно здравље под знаком питања, још се не зна. Постоји могућност да буде одведена у Полицијску управу на саслушање или у Психијатријску болницу у Горњој Топоници како би се установило да ли је уопште способна да изнесе своју верзију догађаја.

Злочин се догодио у нед‌јељу у вечерњим часовима у Улици Саве Костића где је Зорица живјела са супругом Најданом и кћерком Марином. Свједока злочина нема јер Најдан у вријеме када је Зорица убијена чувао козе у оближњем Бањском Пољу.

Стигло хитно упозорење за све туристе у Грчкој

Стигло хитно упозорење за све туристе у Грчкој

Негослав Цветановић, Најданов рођени брат свједочи да је ова породица имала много проблема, али да нико није очекивао да ће они кулминирати на овако стравичан начин.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: