Sumnja se da ju je zaklala

Ovo je Marina koja se tereti za ubistvo majke

  • Izvor: Blic
  • 09.09.2024. 22:07

Marina C. koja se sumnjiči da je sinoć zaklala svoju majku Zoricu u njihovoj porodičnoj kući u niškom naselju Nikola Tesla, pronađena je večeras nedaleko od mjesta zločina.

Policija je večeras locirala osumnjičenu i privela je. Kako je bila u istoj od‌jeći i obući koju je nosila kada je, kako se sumnja, ubila majku odvedena je u Zavod za sudsku medicinu radi pronalaženja tragova koji bi mogli rasvijetliti njenu ulogu u ovom zločinu. Od‌jeća i obuća biće podvrgnuta DNK analizi kako bi se ustanovilo da li na njoj ima bioloških tragova žrtve što bi dokazalo sumnju da je baš Marina ubila svoju majku navode sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Glumica nakon rođenja kćerkice saznala da ima rak: Boljele su me grudi tokom dojenja

Glumica nakon rođenja kćerkice saznala da ima rak: Boljele su me grudi tokom dojenja

Šta će dalje biti sa ženom čije je duševno zdravlje pod znakom pitanja, još se ne zna. Postoji mogućnost da bude odvedena u Policijsku upravu na saslušanje ili u Psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici kako bi se ustanovilo da li je uopšte sposobna da iznese svoju verziju događaja.

Zločin se dogodio u ned‌jelju u večernjim časovima u Ulici Save Kostića gde je Zorica živjela sa suprugom Najdanom i kćerkom Marinom. Svjedoka zločina nema jer Najdan u vrijeme kada je Zorica ubijena čuvao koze u obližnjem Banjskom Polju.

Stiglo hitno upozorenje za sve turiste u Grčkoj

Stiglo hitno upozorenje za sve turiste u Grčkoj

Negoslav Cvetanović, Najdanov rođeni brat svjedoči da je ova porodica imala mnogo problema, ali da niko nije očekivao da će oni kulminirati na ovako stravičan način.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: