Туга у Привлаци

Ово је Горан који је погинуо у судару са министром

  • Извор: Курир
  • 11.11.2023. 19:26

Умјесто весеља и радости у Привлаци, маленим славонским мјестом недалеко од Винковаца завладали су туга, бол и невјерица због прераног одласка њиховог комшије, 40-годишњег Горана Шарића, који је погинуо у несрећи након што је у његов комби с којим је ишао према Винковцима ударио нисан терано којим је управљао министар одбране Марио Баножић.

- Сви смо шокирани и не можемо да вјерујемо да се ово догодило нашем пријатељу и комшији - само је кратко рекао један мјештанин Привлаке, где је било готово немогуће наћи саговорника на ову тужну и болну тему.

У селу се, упркос јакој киши, нашло и доста људи који су дошли у госте родбини и пријатељима, али ни они нису били вољни било шта да кажу, осим што су изражавали искрену тугу и саучешће породици погинулог Горана. Он је био власник фирме за грађевинске радове, а људи који су га познавали из виђења казали су да је био веома вредан радник, али и одан породични човјек, који је обожавао своје двије кћерке.

Пријатељи погинулог возача комбија који се сударио с Баножићем:

Пријатељи погинулог возача комбија који се сударио с Баножићем: "У шоку смо"

- Могу само да изразим велику и искрену саучешће породици погинулог Горана, а ми ћемо као општина са своје стране помоћи колико смо у могућности - рекао је Галић.

Привлака, иначе, живи једну од најтрагичнијих година у својој историји, јер је ово већ четврти трагични смртни случај неке млађе особе из овог села у овој години.

Скривио несрећу у којој је погинуло једно лице: Пленковић смијенио Баножића

Скривио несрећу у којој је погинуло једно лице: Пленковић смијенио Баножића

Премијер Андреј Пленковић објавио је на конференцији за медије да је смијенио Баножића, али сада се поставља питање Баножићеве кривичне одговорности.

Пратите нас и путем Вибера