Трагедија

Пријатељи погинулог возача комбија који се сударио с Баножићем: "У шоку смо"

  • Извор: 24сата.хр
  • 11.11.2023. 15:20

Од кад сам сазнао да је погинуо под великим сам шоком, као и чланови породице с којима сам се чуо. Сви смо јако потресени. Знам га већ дуго година и врло често смо се дружили јер су нас повезивали заједнички пријатељи, а како је он увијек волио велика дружења и екипу, често смо се налазили на кућним дружењима, казао је колега 40-годишњег возача комбија који је погинуо у тешкој саобраћајној несрећи код Винковаца у судару с аутомобилом хрватског министра одбране Марија Баножића.

Волио је природу и шуму

Погинули возач је из Привлаке, био је ожењен и отац двоје дјеце.

- Одувијек је био човјек који је за пуно зафрканције, смијеха уз храну и пиће. Увијек је препричавао како одлази родитељима на село и како воли Привлаку, а често смо причали и о послу. Волио је природу и шуму, био је вриједан човјек, а највише је волио своје двије кћери - додао је пријатељ који је био близак с погинулим возачем комбија.

Детаљи несреће у којој је повријеђен хрватски министар

Детаљи несреће у којој је повријеђен хрватски министар

Министар одбране Хрватске Марио Баножић има нагњечење мозга и због тежина повреда пребацују га у Осијек.

Обилазио камион по магли

- Због потребе за неурокируршким надзором и опсервацијом пребачен је у KБЦ Осијек. Имао је теже тјелесне повреде, типа нагњечење мозга, али цијело вријеме је био при свијести - казао је др. сц. Kрунослав Шпорчић, директор винковачке болнице.

Kако сазнају 24сата, Баножић је био у свом теренцу и ишао је у лов. Запримили су га у болницу у ловачком одијелу. Незванично се сазнаје како је обилазио камион по магли и сударио се с комбијем из супротног смјера. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Контекст

    Контекст' доноси преглед и анализу најважнијих догађаја и процеса у региону и свијету, разговоре и тумачења политичара, стручњака за међународне односе, политиколога, дипломата.

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 21:45 Гаравице, документарни филм (Р) (12+)

    'Документарни филм 'Гаравице' редитеља Драгана Радовића, у продукцији Фондације 'Заборављени коријени'доноси причу о једном од највећих стратишта српског народа током Другог свјетског рата.

  • 23:15 Добро дошли у Акапулко (16+)

    'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм