Зинлеа Рајан

Ово је дјевојчица (6) за коју мајка тврди да је отета у Црној Гори

  • Извор: Телеграф
  • 14.08.2024. 14:26

Шестогодишња дјевојчица Зинлеа Рајан наводно је киднапована у Бару у Црној Гори, а њена мајка, америчка држављанка Трејси Шенон Лин, тврди да је дијете отео отац Томас Холенбек.

Шенон тврди да је Томас са њиховом шестогодишњом кћерком илегално прешао црногорско-албанску границу. Према ријечима Шенон, која већ четири године живи у Црној Гори, Томас Холенбек је њен бивши ванбрачни супруг.

Мајка дјевојчице је за црногорски Приморски портал рекла да је информисана преко Амбасаде САД у Подгорици да је у америчкој амбасади у Тирани Томас тражио пасош за дијете, те да је о отмици обавијештен и Интерпол.

У Црној Гори киднапована малољетна дјевојчица (6)

У Црној Гори киднапована малољетна дјевојчица (6)

"У току је судски поступак у Црној Гори око старатељства над малољетном Зинлеом Рајан. Суд још није донио правоснажну пресуду. Суд је прошле године, у септембру, дозволио да Томас виђа нашу кћерку два пута недјељно, уторком и петком од 16 до 21 сат. То право је почео да користи тек у јуну ове године. Дешавало се да закасни, али је наводио да су то објективни разлози, гужва у саобраћају. До синоћ је увијек обавјештавао телефоном. Међутим, синоћ када није довео дијете, звала сам га, али је телефон био искључен. Током ноћи послије 22 часа сам пошла у Центар безбједности Бар и пријавила да дијете није враћено кући. Била сам веома забринута. Стрепила сам да је није киднаповао. Нажалост то се јутрос и потврдило", испричала је Шенон Лин за Приморски портал.

Према њеним наводима, у Амбасади САД у Тирани су потврдили колегама у Подгорици да су видјели дијете и да физички изгледа добро. Из амбасаде САД у Подгорици су, наводи Шенон, препоручили да све пријави полицији, као и Интерполу.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.