Најмилији је испратили на вјечни починак!

Ово је Александра која је страдала кад је прикљештио лифт у продавници

  • 01.09.2024. 16:44

Чачанка Александра Бановић (35) страдала је јуче у продавници у Горњем Милановцу када ју је прикљештио теретни лифт којим је хтјела да пребаци робу из подрума у продајне просторије.

Она је данас сахрањена на гробљу у Мајдану гдје је живјела са супругом и два сина.

Према ријечима становника Горњег Милановца, једна радница је и раније била повријеђена на том радном мјесту баш од лифта.

- Ту сам у тој продавници дугогодишња муштерија, раднице су фине, вриједне, пријатне жене. Чак сам пар пута видио тај лифт гдје пакују робу и спуштају у подрум гдје друга радница чека и пакује у магацин - написао је један мјештанин на друштвеним мрежама и додао:

Како да вас Гугл не слуша све вријеме

Како да вас Гугл не слуша све вријеме

- Као муштерија, чуо сам да се тај лифт заглављује негдје на пола пута, па су морали неком полугом металном да то натежу да би кренуло! Једна радница је чак имала повреду од тог лифта.

Осим њега, огласио се још један мјештанин Горњег Милановца који је рекао да је његова жена такође задобила повреду од теретног лифта којим се пребацује роба, само у другој продавници.

- Жалосно... Изгубљен је један млад живот, а ово није први пут да се нешто овако дешава. Моја супруга је пала истим тим лифтом, само у другој радњи и задобила тешке повреде, јер су попуцале сајле на тим импровизованим лифтовима - написао је он.

''Храм брзине'' припада Ферарију – Леклер најбржи на Монци!

''Храм брзине'' припада Ферарију – Леклер најбржи на Монци!

Комшиница која живи у згради у којој се налази и продавница испричала је за Курир да је Александра била диван човјек и радник.

- Она је сишла у подрум да узме нешто од робе и кажу да се само чуло као прасак - рекла нам је комшиница.

Према њеним ријечима неки од радника кажу да јој је лифт ухватио косу.

- Нико није био у том тренутку са њом да бисмо знали шта се тачно десило, али кажу да јој је лифт ухватио косу, повукао и тако прикљештио. Ми никако не можемо да дођемо себи откако смо чули за трагедију - каже комшиница и додаје:

Цртеж Цецине вјенчанице у музеју у Амстердаму: Ево ко се све вјенчао у њој

Цртеж Цецине вјенчанице у музеју у Амстердаму: Ево ко се све вјенчао у њој

- Све дјевојке које раде тамо су јако фине и ведре, а Александра је увијек била насмијана, лијепа и врло љубазна жена. Она је родом из Чачка, али ради у Горњем Милановцу јер се удала у мјесту Мајдан и има двоје дивне дјеце... Велика је туга и жал за њом - казала је саговорница Курира.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    '’Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет'.

  • 20:30 Филм (12+)

    ''Филм (12+)

  • 22:00 Инстаграм: живот под филтером, документарни програм

    ' Инстаграм: живот под филтером, документарни програм

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    ''Серија: Ред Рок (16+) (Р)