Najmiliji je ispratili na vječni počinak!

Ovo je Aleksandra koja je stradala kad je priklještio lift u prodavnici

  • 01.09.2024. 16:44

Čačanka Aleksandra Banović (35) stradala je juče u prodavnici u Gornjem Milanovcu kada ju je priklještio teretni lift kojim je htjela da prebaci robu iz podruma u prodajne prostorije.

Ona je danas sahranjena na groblju u Majdanu gdje je živjela sa suprugom i dva sina.

Prema riječima stanovnika Gornjeg Milanovca, jedna radnica je i ranije bila povrijeđena na tom radnom mjestu baš od lifta.

- Tu sam u toj prodavnici dugogodišnja mušterija, radnice su fine, vrijedne, prijatne žene. Čak sam par puta vidio taj lift gdje pakuju robu i spuštaju u podrum gdje druga radnica čeka i pakuje u magacin - napisao je jedan mještanin na društvenim mrežama i dodao:

Kako da vas Gugl ne sluša sve vrijeme

Kako da vas Gugl ne sluša sve vrijeme

- Kao mušterija, čuo sam da se taj lift zaglavljuje negdje na pola puta, pa su morali nekom polugom metalnom da to natežu da bi krenulo! Jedna radnica je čak imala povredu od tog lifta.

Osim njega, oglasio se još jedan mještanin Gornjeg Milanovca koji je rekao da je njegova žena takođe zadobila povredu od teretnog lifta kojim se prebacuje roba, samo u drugoj prodavnici.

- Žalosno... Izgubljen je jedan mlad život, a ovo nije prvi put da se nešto ovako dešava. Moja supruga je pala istim tim liftom, samo u drugoj radnji i zadobila teške povrede, jer su popucale sajle na tim improvizovanim liftovima - napisao je on.

''Hram brzine'' pripada Ferariju – Lekler najbrži na Monci!

''Hram brzine'' pripada Ferariju – Lekler najbrži na Monci!

Komšinica koja živi u zgradi u kojoj se nalazi i prodavnica ispričala je za Kurir da je Aleksandra bila divan čovjek i radnik.

- Ona je sišla u podrum da uzme nešto od robe i kažu da se samo čulo kao prasak - rekla nam je komšinica.

Prema njenim riječima neki od radnika kažu da joj je lift uhvatio kosu.

- Niko nije bio u tom trenutku sa njom da bismo znali šta se tačno desilo, ali kažu da joj je lift uhvatio kosu, povukao i tako priklještio. Mi nikako ne možemo da dođemo sebi otkako smo čuli za tragediju - kaže komšinica i dodaje:

Crtež Cecine vjenčanice u muzeju u Amsterdamu: Еvo ko se sve vjenčao u njoj

Crtež Cecine vjenčanice u muzeju u Amsterdamu: Еvo ko se sve vjenčao u njoj

- Sve djevojke koje rade tamo su jako fine i vedre, a Aleksandra je uvijek bila nasmijana, lijepa i vrlo ljubazna žena. Ona je rodom iz Čačka, ali radi u Gornjem Milanovcu jer se udala u mjestu Majdan i ima dvoje divne djece... Velika je tuga i žal za njom - kazala je sagovornica Kurira.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV vijesti

    ‘ATV vijesti

  • 20:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    '’Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet'.

  • 20:30 Film (12+)

    ''Film (12+)

  • 22:00 Instagram: život pod filterom, dokumentarni program

    ' Instagram: život pod filterom, dokumentarni program

  • 23:00 Serija: Red Rok (16+) (R)

    ''Serija: Red Rok (16+) (R)