Трогир

Отац ученице улетио у школу и шаком ударио професора

  • Извор: Индекс
  • 27.03.2024. 19:47

У трогирској основној школи "Мајстора Радована" данас је дошло до озбиљног инцидента. Отац једне ученице физички је напао професора те школе.

До инцидента је дошло када је професор узео мобилни ученици, а потом је она позвала оца који је упао у учионицу у току наставе и шаком ударио радника школе. Како сазнаје "Индекс", ријеч је о вишим разредима.

Према информацијама које они имају, позвана је полиција, која је по дојави дошла у школу. Из полиције су потврдили да се догодио напад и рекли су да је ухапшен мушкарац, а други је затражио љекарску помоћ.


Богдан упратио гдје живи лопов који му краде грађу, па се лично обрачунао с њим

Богдан упратио гдје живи лопов који му краде грађу, па се лично обрачунао с њим

"Око 12.15 сати примили смо дојаву о физичком сукобу у образовној установи. Полицијски службеници су по примљеној дојави изашли на мјесто догађаја. Један мушкарац је ухапшен и доведен у службене просторије, а други мушкарац је затражио љекарску помоћ. У току је криминалистичко истраживање", казали су из ПУ сплитско-далматинске.

Директорка је потврдила да је у школи дошло до напада родитеља на професора.

"С обзиром да је у току полицијски поступак, не бих жељела да улазим у детаље инцидента. Лично бих додала да је ово још један у низу инцидената у хрватским школама и да се нешто хитно треба мијењати по питању заштите ученика и радника. У школу може доћи свако, а немамо механизме како бисмо се заштитили. Нажалост, данашњи случај то потврђује те једино што можемо је да позовемо полицију тек кад се нешто догоди. Да ли смо дошли до тачке у друштву када би свака јавна установа требало да има обезбјеђење на вратима? У сваком случају, вољели бисмо да се овакви догађаји више никада не понове", рекла је директорка трогирске школе за "Индекс".


Тома Фила: Постоје два сценарија шта се десило с несталом дјевојчицом

Тома Фила: Постоје два сценарија шта се десило с несталом дјевојчицом


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм