Ovo je najtužnija slika u Srbiji

Otac i mlađe dijete (3) se sahranjuju danas, a majka i kćerka se bore za život

  • Izvor: Telegraf
  • 10.08.2024. 11:20

Na putnom pravcu Sjenica–Prijepolje, u mjestu Pašino Brdo, sinoć se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe smrtno stradale. Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je vozač Mercedesa sjeničkih registarskih oznaka, prilikom preticanja kolone vozio neprilagođenom brzinom, direktno udario u Audi novopazarskih tablica koji je dolazio iz suprotnog smijera.

U vozilu Audi nalazila se porodica iz Novog Pazara koja se vraćala iz Sarajeva, a prema informacijama lokalnih portala vozač Hasredin Fehratović (1983) je poginuo na licu mjesta. Ostali članovi porodice, njegova supruga, dvije kćerke i sin su transportovani u Opštu bolnicu u Novom Pazaru sa teškim povredama.

Vozač Mercedesa takođe je podlegao povredama nakon nesreće. Njegovo stanje je bilo kritično od trenutka sudara, a uprkos naporima ljekara, nije preživio.

Mlađa kćerka porodice Fehratović, nažalost, preminula je, dok je starija prebačena za Beograd u veoma teškom stanju, piše Novi Pazar Vesti.

Kako je potvrđeno za RINU, i majka se nalazi u kritičnom stanju.

Koliko su današnji sprinteri brži nego prije 100 godina?

Koliko su današnji sprinteri brži nego prije 100 godina?

Еkipe hitne pomoći i vatrogasci brzo su stigli na mjesto nesreće kako bi izvukli povrijeđene iz teško oštećenih vozila. Sudar je bio toliko silovit da su dijelovi automobila razbacani po cijeloj saobraćajnici, a prizor na mjestu nesreće šokirao je prisutne.

Očevici su izjavili da je vozač Mercedesa vozio neprilagođenom brzinom dok je preticao kolonu vozila, što je dovelo do gubitka kontrole i frontalnog sudara s Audijem. Policija je na licu mjesta obavila uviđaj kako bi se utvrdili tačni uzroci nesreće, a više informacija o stanju povređenih i detalji istrage očekuju se nakon njenog završetka.

Ruski PVO oborio 32 ukrajinska drona

Ruski PVO oborio 32 ukrajinska drona

Otac i kćerka koji su poginuli u ovoj stravičnoj nesreći biće danas sahranjeni u mjestu Murovce.

(Telegraf)

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Serija: Ko te šiša (12+) (R)

    '''Serija: Ko te šiša (12+) (R)

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film (R)

    ' ''Film (R)

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.