Трагедија

Отац и млађа кћерка погинули у несрећи, након 15 дана преминула и старија дјевојчица

  • 24.08.2024. 17:35

Лина Фехратовић, старија кћерка Хасредина Фехратовића, која се данима борила за живот након тешке саобраћајне несреће на путу Сјеница–Пријепоље, преминула је данас у болници.

У вечерњим сатима 9. августа, на улазу у Сјеницу, на локацији Пашино Брдо, догодила се ужасна саобраћајна несрећа која је завела у црно породицу Фехратовић из Новог Пазара.

Несрећа се догодила нешто после 21 сат, када је Џенан Кораћ, возећи свој мерцедес, у покушају претицања колоне возила, директно ударио у ауди у којем се налазила петочлана породица Фехратовић која се враћала из Сарајева.

На лицу мјеста, живот су изгубили Хасредин Фехратовић (42) и његова трогодишња кћерка Таира. Сахрањени су 10. августа у селу Муровце код Новог Пазара, гдје су родбина, пријатељи и комшије испратили своје најмилије на вечни починак, преноси Санџак данас.

Судар пежоа и голфа код Центрума

Судар пежоа и голфа код Центрума

Истог дана, у Сјеници је сахрањен и Џенан Кораћ, возач мерцедеса, који је преминуо услијед задобијених повреда.

Нажалост, трагедија породице Фехратовић постала је још већа 15 дана касније, када је у Клиничко-болничком центру Крагујевац, након борбе за живот, преминула и средња кћерка Хасредина Фехратовића, Лина.

Ова млада дјевојка, чије срце је престало да куца далеко прерано, била је позната по својој ведрини и љубави према животу. Њени пријатељи и познаници памтиће је као насмијану и племениту, увијек спремну да помогне другима.

Због напада у Њемачкој ухапшен 15-годишњак

Због напада у Њемачкој ухапшен 15-годишњак

Породични познаник, који је желио да остане анониман, изјавио је: "Ово је незамислива трагедија за све нас. Њена смрт је била неочекивана и болна, као да смо изгубили дио себе. Била је дијете које је доносило свјетлост у животе свих око себе, и ова бол никада неће нестати."

Породица Фехратовић, која је у кратком временском периоду изгубила троје најмилијих, суочава се с неизрецивом тугом. Заједница наставља да пружа подршку и саосјећање овој породици у најтежим тренуцима.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:40 Тајне музеја

    'Тајне музеја

  • 17:00 Серија: Преко Атлантика (Р) (12+)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+) (р)

  • 17:50 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи са Лазаром

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести