Potresno

Oproštaj profesorke od policajca ubijenog u Mladenovcu - "Ne mogu da se probudim ista"

  • Извор: Блиц
  • 06.05.2023. 09:58

Ja ne mogu da se probudim ista, divni dečko, poslije tvog odlaska, ovim riječima se profesorka jedne srednje škole u Mladenovcu, oprostila od M. P., policajca van dužnosti koji je stradao u jučerašnjem nezapamćenom masakru.

Ona je u dirljivoj objavi na svom Fejsbuk profilu imala samo riječi hvale za momka koji je juče ubijen u pucnjavi u školskom dvorištu.

Ovo je krvava putanja ubice iz Mladenovca

Ovo je krvava putanja ubice iz Mladenovca

– Kad profesorka uđe zamišljena u učionicu, a Milanče razvuče osmijeh. “Kako ste, profesorka?”. Dva sunca u oku za profesorku, blješte, da otjeraju sjenku sa mog lica – napisala je profesorka u objavi, i dodala:

– Znaju li ljudi za ta sunca koja nam ostavite kad odete u život, i za naše strepnje: gdje ste, jeste li srećni, da li ste sačuvali nevinost. Nikada, nikada prežaljen bićeš. Za osmijeh, mjesto školskog zvona, poseban zauvijek. Hvala ti, Milanče - navela je ona.

Brat ubijenog Nemanje: Ovo je strašno!

Brat ubijenog Nemanje: Ovo je strašno!

Podsjetimo, Uroš Blažić (21) ubio je osam osoba, a ranio najmanje 14, u masakru u okolini Mladenovca, drugom koje je šokiralo Srbiju za manje od 48 sati.

Napadač je svoj krvavi pir počinio u srijedu između 23 časa i ponoći u trouglu sela Malo Orašje, u opštini Smederevo i Dubona i Šepšin, u opštini Mladenovac.

Nakon osam časova pronađen je i uhapšen u okolini Kragujevca, gdje se krio kod rodbine.

Pratite nas i putem Vibera!

Тагови:
  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1994 (16+)

    ''Серија: 1994 (16+)

  • 23:50 Ноћни програм

    Ноћни програм