Украдена каса

Опљачкано гробље у Бијељини

  • Извор: СРНА
  • 25.09.2023. 14:48

Провалници су из предузећа "Градско гробље" у Бијељини украли касу са више од 4.000 КМ пазара, саопштено је из овог предузећа.

У Полицијској управи потврђено је Срни да је јутрос у 6.50 часова пријављена провала у предузеће "Градско гробље" и да се ради на расвјетљавању кривичног дјела тешка крађа.

У саопштењу предузећа се наводи да је провала извршена у периоду од јуче у 15.00 часова до јутрос у 7.00 часова, тако што је разбијен прозор на задњој страни зграде која није покривена видео-надзором.

Дневни пазар, који се налазио у каси која је била закључана, био је спреман за предају у банку првог радног дана.


Вишковић најавио појефтињење многих намирница: Открио када падају цијене

Вишковић најавио појефтињење многих намирница: Открио када падају цијене

Провалници су украли цијелу касу са пазаром већим од 4.000 КМ и нанијели материјалну штету разбијањем два прозора. Осим ове, није причињена друга материјална штета.

Управа предузећа "Градско гробље" најавила је предузимање мјера за појачану контролу над објектима и гробљем.

У саопштењу се наводи да оваквих бруталних провала до сада није било, али јесте ситних крађа цвијећа, кућица за свијеће и разних предмета са гробног мјеста. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм