Стари Брестовац

Окончана драма у хрватском граду, мушкарац превезен у болницу

  • Извор: Агенције
  • 01.08.2024. 17:00

Након готово 6 сати неизвјесности, окончана је агонија у Старом Брестовцу, код Пожеге.

Око 14,30 сати полицијски службеници су из куће извели мушкарца који се од јутра затворио у кућу и пријетио. Портал Пожага.еу је од мјештана добио информацију да је у кући била и супруга те троје дјеце. међутим, из полиције је то касније негирано.

Да је ријеч о породици у којој је већ и раније интервенисала полиција и друге институције, пише наведени портал. Породица је раније живјела у Загребу, а комшије кажу да је мајка својој кћерки купила кућу у Старом Брестовцу како би се склонила од насилног супруга. Но, он је сазнао гдје су те повремено долазио и правио проблеме.

Полицијска управа пожешко-славонска саопштила је како су полицијски службеници данас у мјесту Брестовац у времену од 9 до 14 сати  поступали по догађају у којему се 38-годишњи мушкарац, под специфичним околностима, закључао у породичну кућу из које је одбијао изаћи.

Након неколико сати, ипак је, на захтјев полицијских службеника, добровољно изашао из куће те је превезен у Општу жупанијску болницу Пожега ради пружања љекарске помоћи.

„У кући је боравио сам и током поступања није долазило до угрожавања безбједности других особа нити је било потребе за примјеном средстава присиле“, саопштила је полиција.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: