Туга

Огласио се отац настрадалог Ненада: ''Сине мој, срешћемо се поново сви заједно, на неком љепшем мјесту''

  • Извор: Курир
  • 15.08.2024. 16:20

Породица и пријатељи страдалог Ненада Илића (44) из села Девча код Прокупља не могу да прихвате вијест о његовој погибији, за њега кажу да је био људска громада и пријатељ за цио живот.

Ненад који је прије неколико мјесеци постао познат када се на друштвеним мрежама појавио снимак како спасава заглављено маче, подсјетимо, страдао је у језивој саобраћајки 10. августа на путу Краљево - Рашка, када је на његово возило налетио аутобус подгоричких регистарских таблица. Нажалост, несрећни човјек је страдао на лицу мјеста, а његов сувозач је са повредама превезен у болницу.

Ненадов отац је вијест о смрти сина тешко поднио, а од њега се опростио на друштвеним мрежама када је подијелио да ће се сахрана Ненаду одржати 13. августа. Његова објава натјерала је свима сузе на очи.

Пјевачица из БиХ се удала за шеика и постала му 23 жена: Тврдила да је обасипа луксузом, а онда испливала шок истина

Пјевачица из БиХ се удала за шеика и постала му 23 жена: Тврдила да је обасипа луксузом, а онда испливала шок истина

- Сине мој, почивај у миру и нека те анђели чувају. Срешћемо се поново сви заједно на неком љепшем мјесту - написао је Ненадов отац уз његову фотографију.

Испод ове објаве, пријатељи и рођаци упућивали су му саучешће.

- Оде нам наш друг, оде нам наш брат, неописиво ми је жао, ово је велика туга, Ненад је био пријатељ за цио живот, био је добра и поштена душа, људска громада. Нешо, почивај у миру, надам се да си на неком љепшем и бољем мјесту јер ти си био једном пријатељ за нас - писали су Ненадови пријатељи редом, пише Курир.

Присјећали су се Ненадови пријатељи заједничких тренутака са њим, као и догађа с краја маја када је човјек из Девче који је иначе керамичар по струци, чекићем разбијао плочице, а потом и ригипс, како би спасао маче, које је пропало у рупу између ригипса и зида, након што се мачка омацила на тавану. Ненад је чуо да маче мјауче и да се бори за живот и одмах је почео да чекићем разбија плочице, а потом и ригипс.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.