Tuga

Oglasio se otac nastradalog Nenada: ''Sine moj, srešćemo se ponovo svi zajedno, na nekom ljepšem mjestu''

  • Izvor: Kurir
  • 15.08.2024. 16:20

Porodica i prijatelji stradalog Nenada Ilića (44) iz sela Devča kod Prokuplja ne mogu da prihvate vijest o njegovoj pogibiji, za njega kažu da je bio ljudska gromada i prijatelj za cio život.

Nenad koji je prije nekoliko mjeseci postao poznat kada se na društvenim mrežama pojavio snimak kako spasava zaglavljeno mače, podsjetimo, stradao je u jezivoj saobraćajki 10. avgusta na putu Kraljevo - Raška, kada je na njegovo vozilo naletio autobus podgoričkih registarskih tablica. Nažalost, nesrećni čovjek je stradao na licu mjesta, a njegov suvozač je sa povredama prevezen u bolnicu.

Nenadov otac je vijest o smrti sina teško podnio, a od njega se oprostio na društvenim mrežama kada je podijelio da će se sahrana Nenadu održati 13. avgusta. Njegova objava natjerala je svima suze na oči.

Pjevačica iz BiH se udala za šeika i postala mu 23 žena: Tvrdila da je obasipa luksuzom, a onda isplivala šok istina

Pjevačica iz BiH se udala za šeika i postala mu 23 žena: Tvrdila da je obasipa luksuzom, a onda isplivala šok istina

- Sine moj, počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju. Srešćemo se ponovo svi zajedno na nekom ljepšem mjestu - napisao je Nenadov otac uz njegovu fotografiju.

Ispod ove objave, prijatelji i rođaci upućivali su mu saučešće.

- Ode nam naš drug, ode nam naš brat, neopisivo mi je žao, ovo je velika tuga, Nenad je bio prijatelj za cio život, bio je dobra i poštena duša, ljudska gromada. Nešo, počivaj u miru, nadam se da si na nekom ljepšem i boljem mjestu jer ti si bio jednom prijatelj za nas - pisali su Nenadovi prijatelji redom, piše Kurir.

Prisjećali su se Nenadovi prijatelji zajedničkih trenutaka sa njim, kao i događa s kraja maja kada je čovjek iz Devče koji je inače keramičar po struci, čekićem razbijao pločice, a potom i rigips, kako bi spasao mače, koje je propalo u rupu između rigipsa i zida, nakon što se mačka omacila na tavanu. Nenad je čuo da mače mjauče i da se bori za život i odmah je počeo da čekićem razbija pločice, a potom i rigips.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.