Предат Републичком тужилаштву

Огласио се МУП: Ево шта је пронађено код ухапшеног бањалучког адвоката

 • 07.12.2023. 08:53

Драган Ступар, адвокат из Бањалуке предат је јутрос Републичком тужилаштву.

"Лице Д.С., лишено слободе у акцији „Адвокат“ предато је јутрос Републичком тужилаштву, Посебном одјељењу за сузбијање корупције, организованог и најтежих облика привредног криминала уз извјештај о учињеним кривичним дјелима „Напад на судију или јавног тужиоца“ из члана 339. КЗ РС, у стицају са кривичним дјелима „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“, из члана 361. КЗ РС и КД „Насиље у породици или породичној заједници“ из члана 190. КЗ РС", саопштено је из МУП-а Српске.

Адвокат из Бањалуке предат Републичком тужилаштву

Адвокат из Бањалуке предат Републичком тужилаштву

Како наводе, на основу писмене наредбе Окружног суда у Бањалуци извршен је претрес приватних и пословних просторија које користи осумњичени и том приликом је пронађено и привремено одузет већи број предмета који се могу довести у везу са горе извршеним кривичним дјелима, и то: четири пиштоља, 435 комада муниције различитог калибра, мобилни телефон.

Ухапшен бањалучки адвокат Драган Ступар

Ухапшен бањалучки адвокат Драган Ступар

Акцију кодног назива "Адвокат" реализовали су полицијски службеници Управе криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова Републике Српске и Полицијске управе Бањалука под надзором, Републичког јавног тужилаштва.


Пратите нас и путем Вибера

 • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

  Серија: Ко те шиша (12+)

 • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 22:45 Филм

  ''''Филм

 • 00:55 Ноћни програм

  Ноћни програм