Напад

Огласила се полиција о тучи малољетника у Борику

Бањалучка полиција огласила се у вези са нападом на малољетног ученика ОШ ”Вук Караџић” који се догодио испред маркета у Бањалуци, наводећи да је идентификовано седам учесника туче.

Незванично сазнајемо да се ради о ученицима више школа, старости између 14 и 15 година.

”Полицијски службеници ПУ Бањалука предузимају све мјере и радње у циљу утврђивања свих чињеница и околности у вези са нарушавањем јавног реда и мира од стране више малољетних лица у Бањалуци на паркинг простору код ”Мале пијаце” у насељу Борик, а не у дворишту основне школе како су медији објавили”, рекла је портпарол ПУ Бањалука Милана Стојановић.

Претучени ученик стабилно, идентификовано седам учесника туче

Претучени ученик стабилно, идентификовано седам учесника туче

Она каже да су полицијски службеници утврдили да је у нарушавњању јавног реда и мира учествовало више малољетних лица, од којих је седам идентификовано, а двојици је указана помоћ у УКЦ Републике Српске.

”Све мјере и радње предузимају се под надзором дежурног тужиоца за малољетнике Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а о свему наведеном обавијештен је Центар за социјални рад Бањалука, ради предузимања мјера и радњи из њихове надлежности”, рекла је Стојановић.

Подсјетимо ученик је, за вријеме великог одмора, нападнут испред маркета, а повријеђен је његов друг који га је бранио. На њих је насрнуло више малољетника који су имали палице и били су маскирани. Мотив напада је наводно вербални сукоб који се претходно догодио у једном кафићу.

Пратите нас и путем Вибера