Суд БиХ

Одређен притвор Изету Бегановићу и ухапшенима у акцији ”Алфа”

  • Извор: АТВ
  • 19.08.2024. 14:02

Суд БиХ одредио је једномјесечни притвор Изету Бегановић и Аднану Келецији из Бањалуке, те Садику Кеврићу из Брчког ухапшенима у акцији ”Алфа” због сумње да су починили кривично организовани криминал у вези са трговином дроге.

”Одлучујући о приједлогу Тужилаштва БиХ суд је донио рјешење којим је дјелимично прихваћен приједлог Тужилаштва, те осумњиченима Изету Бегановићу, Аднану Келецији и Садику Кеврићу одређен притвор. По овом рјешењу притвор може трајати најдуже мјесец дана до 14. септембра или до нове одлуке суда”, саопштио је Суд БиХ.

Додају да је притвор одређен због опасности од бјекства осумњичених, као и бојазни да ће боравком на слободи ометати кривични поступак скривањем доказа или утицајем на свједоке.

Познато ко је ухапшен са Бегановићем: Осумњичени за криминал ”високе разине”

Познато ко је ухапшен са Бегановићем: Осумњичени за криминал ”високе разине”

Истим рјешењем одбијен је као неоснован приједлог Тужилаштва за одређивање мјере притвора према осумњиченим из посебног притворског разлога који се односи на понављање кривичног дјела.

”Осумњичени Изет Бегановић, Аднан Келецијa и Садик Кеврић терете се да су починили кривично дјело организовани криминал у вези с кривичним дјелом неовлашћени промет опојним дрогама”, саопштио је Суд БиХ.

Акција ”Алфа”: Изет Бегановић ухапшен у Бањалуци

Акција ”Алфа”: Изет Бегановић ухапшен у Бањалуци



Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

    'Чаролије Републике Српске (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.