Од Тамаре Звицер одузет скупоцјени ауди

  • Извор: Агенције
  • 13.09.2024. 13:42

Управа полиције Црне Горе саопштила је да је полиција одузела скупоцјено возило високе класе и процесуирала Тамару Звицер из Котора, супругу вође "кавачког клана" Радоја Звицера.

"Полицијски службеници су у мјесту Опатово, општина Тиват, контролисали возило марке `ауди кју осам` произведено 2023. године, чешких регистарских ознака, којим је управљало лице Т.З. (39), а које се у евиденцији Управе полиције води као члан једне организоване криминалне групе у Црној Гори", навели су из Управе полиције.

Возило је одузето јер је утврђено да је на одређеним дијеловима механички преправљен и измијењен број шасије, те да је на тај начин возило регистровано у другој држави, а у Црној Гори користила Звицерова.

Бањалучки полицајац хапшен због педофилије добио отказ

Бањалучки полицајац хапшен због педофилије добио отказ

Из полиције су истакли да је провјером путем Интерпола утврђено да та међународна организација потражује ово возило, које се налази на листи украдених возила од 19. децембра прошле године.

"Полицијски службеници Одјељења безбједности Тиват су од лица Т.З. прикупили обавјештење, а против Т.З. поднесена је и прекршајна пријава због сумње да је починила прекршај из Царинског закона Црне Горе", рекли су из Управе полиције.

С обзиром на то да је ријеч о кривичном дјелу, "ауди" ће од Т.З. бити трајно одузет и бити враћен власнику.

Пратите нас и путем Вибера