Od Tamare Zvicer oduzet skupocjeni audi

  • Izvor: Agencije
  • 13.09.2024. 13:42

Uprava policije Crne Gore saopštila je da je policija oduzela skupocjeno vozilo visoke klase i procesuirala Tamaru Zvicer iz Kotora, suprugu vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera.

"Policijski službenici su u mjestu Opatovo, opština Tivat, kontrolisali vozilo marke `audi kju osam` proizvedeno 2023. godine, čeških registarskih oznaka, kojim je upravljalo lice T.Z. (39), a koje se u evidenciji Uprave policije vodi kao član jedne organizovane kriminalne grupe u Crnoj Gori", naveli su iz Uprave policije.

Vozilo je oduzeto jer je utvrđeno da je na određenim dijelovima mehanički prepravljen i izmijenjen broj šasije, te da je na taj način vozilo registrovano u drugoj državi, a u Crnoj Gori koristila Zvicerova.

Banjalučki policajac hapšen zbog pedofilije dobio otkaz

Banjalučki policajac hapšen zbog pedofilije dobio otkaz

Iz policije su istakli da je provjerom putem Interpola utvrđeno da ta međunarodna organizacija potražuje ovo vozilo, koje se nalazi na listi ukradenih vozila od 19. decembra prošle godine.

"Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat su od lica T.Z. prikupili obavještenje, a protiv T.Z. podnesena je i prekršajna prijava zbog sumnje da je počinila prekršaj iz Carinskog zakona Crne Gore", rekli su iz Uprave policije.

S obzirom na to da je riječ o krivičnom djelu, "audi" će od T.Z. biti trajno oduzet i biti vraćen vlasniku.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: