Породична драма

Од супруге украо 27.000 КМ па пријавио провалу - открио га син

  • Извор: Агенције
  • 03.01.2024. 19:14

Мушкарац (56) из Загреба је оптужен да је супрузи украо чак 13.800 евра (скоро 27.000 КМ), што је пријавио полицији као провалу, коју је заправо измислио.

Државно тужилаштво Републике Хрватске у оптужници за њега тражи годину дана условног затвора јер је од јуна до децембра прошле године “из коверте која се налазила у унутрашњем џепу јакне његове супруге (50), у спаваћој соби породичне куће, у више наврата узимао и за себе задржао новац”.

Крајем децембра помјерио је и растурио ствари у кући како би уклонио сумњу са себе. Онда је са супругом назвао полицију и пријавио да је неко провалио у стан и украо новац. Истог дана је полицију назвао његов син и открио ко је заправо украо новац.


Могу и да вас опљачкају: Бришите ове апликације ако их имате

Могу и да вас опљачкају: Бришите ове апликације ако их имате

Наиме, како је казао син, будући да се отац сумњиво понашао, он је одлучио прегледати његов аутомобил. У гепеку испод подлоге код резервног точка пронашао је више новчаница и истог тренутка назвао полицију и све им испричао.

Његов отац је током испитивања у тужилаштву све признао, рекавши да се каје, пренио је "Данас".

"Узимао сам новац, те га трошио на глупости. Кад сам потрошио скоро све, одлучио сам фингирати провалу, испреметао сам ствари како би се стекао утисак да је извршена провала и притом узео још новца", испричао је.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм