Чукарица

Очух из пакла: Дјетету (5) пржио руке и ноге на рингли

  • Извор: Блиц
  • 16.07.2024. 21:55

Мушкарац (40) који се сумњичи да је у понедјељак у послијеподневним сатима у Чукарици, пасторка (5) тукао рукама и ногама, а затим му стопала и дланове стављао на ужарен шпорет смјештен је на Клинику за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић" ради вјештачења.

Како комшије овог очуха из пакла причају, они су примијетили Хитну помоћ у дворишту куће и дјечака са замотаним рукама.

На мјесту гдје је очух из пакла, како се сумња, брутално злостављао пасторка затечен је језив призор.

Гардероба разбацана по дворишту, дјечије играчке, папуче. Аутомобил паркиран у дворишту куће са отвореним прозором у којем се налази гомила набацаних ствари. У насељу мук и тишина, комшије у невјерици причају шта се десило.

Према ријечима комшија, када су питали шта се његовом пасторку догодило, када су видјели да има замотане руке, он је само кратко одговорио: "Опекао се, ето десило се."

Тројица Српчана кренула пјешке од Осовице до Острога

Тројица Српчана кренула пјешке од Осовице до Острога

Комшије кажу да су га на дан хапшења, у поподневним сатима, видјели како из куће избацује гардеробу на улицу и да из страха нису смјели да му приђу.

"Видјели смо га јуче како баца ствари по улици. У том тренутку је наишао један аутомобил и зауставио се испред ствари, а он му је рекао да слободно пређе преко гардеробе. Убрзо након тога дошла је полиција“, каже комшиница која је свједочила хаосу који је правио.

Комшиница прича да је он самохрани отац. Наиме, он се забављао са једном дјевојком која је остала трудна и родила дијете, али није жељела да га задржи.

Када је родила дијете, он је урадио ДНК анализу. Када је утврдио да је он отац узео је дијете. Његови родитељи су давно умрли, па је бригу о дјетету преузео сам.

Врхунац топлотног таласа, у Србији се очекује олуја

Врхунац топлотног таласа, у Србији се очекује олуја

Комшиница је у шоку је јер је сматрала да је посвећен дјеци.

"Не могу да вјерујем да се ово десило. Његов син иде са мојим унуком у школу, трећи је разред. То је једно дивно дијете, као и његов отац. Прије неки дан играо се са мојим унуком у дворишту, ја га питам 'Јеси ли гладан?', а он одговара 'Јесам'. Ја сам ушла у кућу да им направим по сендвич и расплакала се од туге. Кажем мојима 'Погледајте јадно дијете, гладно, а ви бацате храну и намишљате да ли вам се једе ово или оно'. Душа ме је забољела од туге. Његов син никад није појео сладолед, а да не подијели са мојим унуком. Дијете је анђео. Унук ме пита 'А гдје је његова мама', ја не знам шта да му одговорим, кажем нема маму. Ја сам му често давала ствари свог унука, увијек сам их жалила“, каже комшиница.

Комшије кажу да су прије пар месеци видјели да је довео неку жену са дјететом и да сада живе заједно.

Како је објављено, он се сумњичи да је нанио тешке тјелесне повреде пасторку и жени. Дјечак је сав у подливима и модрицама примљен у Институту за здравствену заштиту мајке и дјетета "Др Вукан Чупић“, гдје је и задржан, као и његова мајка која је, такође, задобила повреде, пише Блиц.

Пратите нас и путем Вибера