Čukarica

Očuh iz pakla: Djetetu (5) pržio ruke i noge na ringli

  • Izvor: Blic
  • 16.07.2024. 21:55

Muškarac (40) koji se sumnjiči da je u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima u Čukarici, pastorka (5) tukao rukama i nogama, a zatim mu stopala i dlanove stavljao na užaren šporet smješten je na Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" radi vještačenja.

Kako komšije ovog očuha iz pakla pričaju, oni su primijetili Hitnu pomoć u dvorištu kuće i dječaka sa zamotanim rukama.

Na mjestu gdje je očuh iz pakla, kako se sumnja, brutalno zlostavljao pastorka zatečen je jeziv prizor.

Garderoba razbacana po dvorištu, dječije igračke, papuče. Automobil parkiran u dvorištu kuće sa otvorenim prozorom u kojem se nalazi gomila nabacanih stvari. U naselju muk i tišina, komšije u nevjerici pričaju šta se desilo.

Prema riječima komšija, kada su pitali šta se njegovom pastorku dogodilo, kada su vidjeli da ima zamotane ruke, on je samo kratko odgovorio: "Opekao se, eto desilo se."

Trojica Srpčana krenula pješke od Osovice do Ostroga

Trojica Srpčana krenula pješke od Osovice do Ostroga

Komšije kažu da su ga na dan hapšenja, u popodnevnim satima, vidjeli kako iz kuće izbacuje garderobu na ulicu i da iz straha nisu smjeli da mu priđu.

"Vidjeli smo ga juče kako baca stvari po ulici. U tom trenutku je naišao jedan automobil i zaustavio se ispred stvari, a on mu je rekao da slobodno pređe preko garderobe. Ubrzo nakon toga došla je policija“, kaže komšinica koja je svjedočila haosu koji je pravio.

Komšinica priča da je on samohrani otac. Naime, on se zabavljao sa jednom djevojkom koja je ostala trudna i rodila dijete, ali nije željela da ga zadrži.

Kada je rodila dijete, on je uradio DNK analizu. Kada je utvrdio da je on otac uzeo je dijete. Njegovi roditelji su davno umrli, pa je brigu o djetetu preuzeo sam.

Vrhunac toplotnog talasa, u Srbiji se očekuje oluja

Vrhunac toplotnog talasa, u Srbiji se očekuje oluja

Komšinica je u šoku je jer je smatrala da je posvećen djeci.

"Ne mogu da vjerujem da se ovo desilo. Njegov sin ide sa mojim unukom u školu, treći je razred. To je jedno divno dijete, kao i njegov otac. Prije neki dan igrao se sa mojim unukom u dvorištu, ja ga pitam 'Jesi li gladan?', a on odgovara 'Jesam'. Ja sam ušla u kuću da im napravim po sendvič i rasplakala se od tuge. Kažem mojima 'Pogledajte jadno dijete, gladno, a vi bacate hranu i namišljate da li vam se jede ovo ili ono'. Duša me je zaboljela od tuge. Njegov sin nikad nije pojeo sladoled, a da ne podijeli sa mojim unukom. Dijete je anđeo. Unuk me pita 'A gdje je njegova mama', ja ne znam šta da mu odgovorim, kažem nema mamu. Ja sam mu često davala stvari svog unuka, uvijek sam ih žalila“, kaže komšinica.

Komšije kažu da su prije par meseci vidjeli da je doveo neku ženu sa djetetom i da sada žive zajedno.

Kako je objavljeno, on se sumnjiči da je nanio teške tjelesne povrede pastorku i ženi. Dječak je sav u podlivima i modricama primljen u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i djeteta "Dr Vukan Čupić“, gdje je i zadržan, kao i njegova majka koja je, takođe, zadobila povrede, piše Blic.

Pratite nas i putem Vibera