Kragujevac

Obračun nakon ubistva boksera: Policija traga za najboljim drugom ubijenog Radoša

  • 09.10.2019. 09:06

Prema informacijama, pucnjava koja se dogodila u subotu u Kragujevcu, a u kojoj je meta bio Božidar B. (30) samo je dio nastavka obračuna zbog ubistva kik-boksera Radoša Joksimovića (28).

Naime, prema informacijama, policija trenutno traga za jednim od najboljih drugova pokojnog Joksimovića zbog sumnje da je u subotu pucao na raskrsnici u Kragujevcu.

"Božidar B. (30), na koga je pucano u Kragujevcu tokom vikenda, vođa je kriminalne grupe Volpeovci, za koju se sumnja da stoji iza ubistva kik-boksera Radoša Joksimovića koje se dogodilo sredinom septembra", kaže izvor upoznat sa slučajem.

Policija sumnja da je metak koji je ispaljen na Božidara pokušaj osvete za Joksimovićevo ubistvo. Pronađen je džip iz koga je pucano, a za osumnjičenim se intenzivno traga.

Za Božidara B. policija sumnja da je jedan od vođa kriminalnog klana u Kragujevcu. Prema prvim nezvaničnim informacijama on se nalazio u autu "smart" jagodinskih registarskih oznaka kada je na njega pucao napadač iz džipa.

Metak je prošao kroz prozor automobila, a na licu mjesta je pronađena jedna čaura.

Inače, kik-boksera Joksimovića je septembra mjeseca prošle godine ubio Aleksa Miloradović (21) u poznatom kragujevačkom restoranu.

Miloradović je, sa kacigom na glavi, u bašti restorana ispalio metak u grudi Joksimoviću i skuterom pobjegao sa mesta ubistva. Pred istražnim organima priznao je da je pucao i ubio Joksimovića.

Тагови:
  • 12:15 Серија: Ред Рок (Р) (12+)

    ''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.