Kragujevac

Obračun nakon ubistva boksera: Policija traga za najboljim drugom ubijenog Radoša

  • 09.10.2019. 09:06

Prema informacijama, pucnjava koja se dogodila u subotu u Kragujevcu, a u kojoj je meta bio Božidar B. (30) samo je dio nastavka obračuna zbog ubistva kik-boksera Radoša Joksimovića (28).

Naime, prema informacijama, policija trenutno traga za jednim od najboljih drugova pokojnog Joksimovića zbog sumnje da je u subotu pucao na raskrsnici u Kragujevcu.

"Božidar B. (30), na koga je pucano u Kragujevcu tokom vikenda, vođa je kriminalne grupe Volpeovci, za koju se sumnja da stoji iza ubistva kik-boksera Radoša Joksimovića koje se dogodilo sredinom septembra", kaže izvor upoznat sa slučajem.

Policija sumnja da je metak koji je ispaljen na Božidara pokušaj osvete za Joksimovićevo ubistvo. Pronađen je džip iz koga je pucano, a za osumnjičenim se intenzivno traga.

Za Božidara B. policija sumnja da je jedan od vođa kriminalnog klana u Kragujevcu. Prema prvim nezvaničnim informacijama on se nalazio u autu "smart" jagodinskih registarskih oznaka kada je na njega pucao napadač iz džipa.

Metak je prošao kroz prozor automobila, a na licu mjesta je pronađena jedna čaura.

Inače, kik-boksera Joksimovića je septembra mjeseca prošle godine ubio Aleksa Miloradović (21) u poznatom kragujevačkom restoranu.

Miloradović je, sa kacigom na glavi, u bašti restorana ispalio metak u grudi Joksimoviću i skuterom pobjegao sa mesta ubistva. Pred istražnim organima priznao je da je pucao i ubio Joksimovića.

Tagovi:
  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: 1992 (16+)

    ''Serija: 1992 (16+)

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 00:05 Noćni program

    Noćni program