У хотелу

Обдукција показала узрок смрти дјечака (6) чије је тијело нађено у базену на Златибору

  • Извор: Курир
  • 02.10.2024. 19:01

Обдукциони налаз тијела шестогодишњег дјечака В.И. из Београда, чије је тијело нађено синоћ око 21 сат у базену хотела “Апартмани Конак” на Златибору, показала је да је смрт наступила усљед утопљења.

Полиција и тужиоци су синоћ одмах изашли на лице мјеста и након завршеног увиђаја ухапшен је и одређено му задржавање од 48 сати З.А. (65) из Ужица, из фирме која је имала уговор са хотелом око одржавања базена.

“У предистражном поступку се сумња да је дијете било у базену. У дну базена је била цијев која служи за одвод и претпоставља се да је дошло до вакума које је дијете повукло и које није могло да се извуче. Дијете је било у дјечијем базену и воде је било око 15 cm дубине. Чињеница је да преко цијеви није била решетка, која је требала ту да стоји”, сазнаје Курир од извора блиског истрази.

Приведен власник фирме за одржавање базена послије утапања дјетета

Приведен власник фирме за одржавање базена послије утапања дјетета

Он је рекао да је позван вјештак који ће утврдити праве чињенице у овом случају. Према ријечима извора Курира блиског истрази, дјечак је био сам у базену, а на крају тог дијела базена је била његова бака. У другом дијелу за одрасле, који је одвојен, била су и два мушкарца.

“Они нису могли видјети шта се дешава у дјечијем базену. Али, када су чули жену, одмах су притрчали и извадили дијете из базена. Одмах је дошла и хитна помоћ, али дјетету није било спаса”, каже извор. 

Незванично сазнају да је на саслушању био и директор хотела.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)