U hotelu

Obdukcija pokazala uzrok smrti dječaka (6) čije je tijelo nađeno u bazenu na Zlatiboru

  • Izvor: Kurir
  • 02.10.2024. 19:01

Obdukcioni nalaz tijela šestogodišnjeg dječaka V.I. iz Beograda, čije je tijelo nađeno sinoć oko 21 sat u bazenu hotela “Apartmani Konak” na Zlatiboru, pokazala je da je smrt nastupila usljed utopljenja.

Policija i tužioci su sinoć odmah izašli na lice mjesta i nakon završenog uviđaja uhapšen je i određeno mu zadržavanje od 48 sati Z.A. (65) iz Užica, iz firme koja je imala ugovor sa hotelom oko održavanja bazena.

“U predistražnom postupku se sumnja da je dijete bilo u bazenu. U dnu bazena je bila cijev koja služi za odvod i pretpostavlja se da je došlo do vakuma koje je dijete povuklo i koje nije moglo da se izvuče. Dijete je bilo u dječijem bazenu i vode je bilo oko 15 cm dubine. Činjenica je da preko cijevi nije bila rešetka, koja je trebala tu da stoji”, saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi.

Priveden vlasnik firme za održavanje bazena poslije utapanja djeteta

Priveden vlasnik firme za održavanje bazena poslije utapanja djeteta

On je rekao da je pozvan vještak koji će utvrditi prave činjenice u ovom slučaju. Prema riječima izvora Kurira bliskog istrazi, dječak je bio sam u bazenu, a na kraju tog dijela bazena je bila njegova baka. U drugom dijelu za odrasle, koji je odvojen, bila su i dva muškarca.

“Oni nisu mogli vidjeti šta se dešava u dječijem bazenu. Ali, kada su čuli ženu, odmah su pritrčali i izvadili dijete iz bazena. Odmah je došla i hitna pomoć, ali djetetu nije bilo spasa”, kaže izvor. 

Nezvanično saznaju da je na saslušanju bio i direktor hotela.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)

  • 23:00 Serija: Red Rok (12+)

    ''Serija: Red Rok (12+)