Сапна

Нови језив злочин у БиХ: Мушкарац пронађен мртав у кући, ухапшена једна особа због убиства

  • 12.08.2024. 11:19

Беживотно тијело 47-годишњег мушкарца јуче је пронађено у кући на подручју Сапне, а због сумње на почињено убиство једна особа је ухапшена.

Како је наведено из Управе полиције МУП-а ТК, њихови службеници јуче су добили пријаву да се у кући на подручју општине Сапна налази беживотно мушко тијело.

Познат идентитет убице: Супругу убио у аутомобилу, па пуцао у себе

Познат идентитет убице: Супругу убио у аутомобилу, па пуцао у себе

"Поступајући по наведеној пријави, полицијски службеници су одмах изашли на лице мјеста, а том приликом су потврђени наводи пријаве те је утврђено да се ради о С.М., рођен 1977.године. Његову смрт је констатовао дежурни љекар – мртвозорник Дома здравља Сапни", додали су из кантоналне полиције.

Увиђај на мјесту догађаја обавили су тужилац и полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције.

"Све даље истражне мјере и радње предузимају се по налогу тужиоца. Предузетим оперативним радњама полицијских службеника, дошло се до сазнања да се ради о кривичном дјелу убиство те је због постојања основа сумње да је починио наведено кривично дјело истог дана лишен слободе Е.А., рођен 1991.године из Сапне", казали су из кантоналне полиције.

Познат идентитет возача који је погинуо у стравичном удесу

Познат идентитет возача који је погинуо у стравичном удесу

Осумњичени је приведен у службене просторије ради криминалистичке одраде, након које ће уз извјештај бити предат Кантоналном тужилаштву Тузланског кантона на надлежност и даље поступање.

(Кликс)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    'Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.