Sapna

Novi jeziv zločin u BiH: Muškarac pronađen mrtav u kući, uhapšena jedna osoba zbog ubistva

  • 12.08.2024. 11:19

Beživotno tijelo 47-godišnjeg muškarca juče je pronađeno u kući na području Sapne, a zbog sumnje na počinjeno ubistvo jedna osoba je uhapšena.

Kako je navedeno iz Uprave policije MUP-a TK, njihovi službenici juče su dobili prijavu da se u kući na području opštine Sapna nalazi beživotno muško tijelo.

Poznat identitet ubice: Suprugu ubio u automobilu, pa pucao u sebe

Poznat identitet ubice: Suprugu ubio u automobilu, pa pucao u sebe

"Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta, a tom prilikom su potvrđeni navodi prijave te je utvrđeno da se radi o S.M., rođen 1977.godine. Njegovu smrt je konstatovao dežurni ljekar – mrtvozornik Doma zdravlja Sapni", dodali su iz kantonalne policije.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su tužilac i policijski službenici Sektora kriminalističke policije.

"Sve dalje istražne mjere i radnje preduzimaju se po nalogu tužioca. Preduzetim operativnim radnjama policijskih službenika, došlo se do saznanja da se radi o krivičnom djelu ubistvo te je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio navedeno krivično djelo istog dana lišen slobode Е.A., rođen 1991.godine iz Sapne", kazali su iz kantonalne policije.

Poznat identitet vozača koji je poginuo u stravičnom udesu

Poznat identitet vozača koji je poginuo u stravičnom udesu

Osumnjičeni je priveden u službene prostorije radi kriminalističke odrade, nakon koje će uz izvještaj biti predat Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona na nadležnost i dalje postupanje.

(Kliks)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    'Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.