Туча

Нови инцидент у Мостару: Неколико особа с фантомкама разлупали аутомобил и претукли младића

  • Извор: Агенције
  • 27.08.2024. 10:39

У Мостару је у току протекле ноћи дошло до новог инцидента у којем је учествовало неколико особа и о чему је упознат Одјел криминалистичке полиције МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона.

Како се наводи у званичном саопштењу МУП-а ХНК-а, у ноћи између 26. и 27. августа у 00:35 сати ПУ Мостар је обавијестило више грађана да је у Улици Маршала Тита, тачније у близини пекаре "Лучки мост" у току масовна туча.

Одмах су на мјесто туче изашли припадници полиције те утврдили да су се особе Х. П. (19) и Е. Г. (20) обоје из Мостара, налазили у непосредној близини пекаре "Лучки мост" поред возила којим је управљао Х. П. када су их напале непознате особе.

Мјештани Баћевића и даље у страху

Мјештани Баћевића и даље у страху

"У том тренутку поред њих пролазе два црна возила - џипови, непознатих регистарских ознака. Возила су убрзо стала, а из њих је изашло више непознатих мушких особа у црном и с фантомкама на главама те дрвеним палицама, којим су нанијели штету на возилу којим је управљао Х. П. док су наведене особе више пута шакама и ногама физички напали Е. Г.", навели су из МУП-а ХНК-а.

О свему је упознат Одјел криминалистичке полиције те су предузете све потребне мјере и радње.

Подсјетимо, прије неколико дана су на игралишту у насељу Баћевићи нападнута српска дјеца, а осим тога, игралиште је излијепио увредљивим порукама и симболима.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.