Tuča

Novi incident u Mostaru: Nekoliko osoba s fantomkama razlupali automobil i pretukli mladića

  • Izvor: Agencije
  • 27.08.2024. 10:39

U Mostaru je u toku protekle noći došlo do novog incidenta u kojem je učestvovalo nekoliko osoba i o čemu je upoznat Odjel kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako se navodi u zvaničnom saopštenju MUP-a HNK-a, u noći između 26. i 27. avgusta u 00:35 sati PU Mostar je obavijestilo više građana da je u Ulici Maršala Tita, tačnije u blizini pekare "Lučki most" u toku masovna tuča.

Odmah su na mjesto tuče izašli pripadnici policije te utvrdili da su se osobe H. P. (19) i Е. G. (20) oboje iz Mostara, nalazili u neposrednoj blizini pekare "Lučki most" pored vozila kojim je upravljao H. P. kada su ih napale nepoznate osobe.

Mještani Baćevića i dalje u strahu

Mještani Baćevića i dalje u strahu

"U tom trenutku pored njih prolaze dva crna vozila - džipovi, nepoznatih registarskih oznaka. Vozila su ubrzo stala, a iz njih je izašlo više nepoznatih muških osoba u crnom i s fantomkama na glavama te drvenim palicama, kojim su nanijeli štetu na vozilu kojim je upravljao H. P. dok su navedene osobe više puta šakama i nogama fizički napali Е. G.", naveli su iz MUP-a HNK-a.

O svemu je upoznat Odjel kriminalističke policije te su preduzete sve potrebne mjere i radnje.

Podsjetimo, prije nekoliko dana su na igralištu u naselju Baćevići napadnuta srpska djeca, a osim toga, igralište je izlijepio uvredljivim porukama i simbolima.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.