Комшија позвао оца

Нови детаљи тровања дјевојчице алкохолом: Отац је затекао у несвјесном стању

  • Извор: Курир
  • 13.09.2024. 13:42

Трогодишња дјевојчица из села Брајковац која се јуче отровала алкохолом док је сама остала са браћом и сестром у кући гдје су живјели са мајком, и даље се налази у Тиршовој. Њу је, пишу медији, у несвјесном стању пронашао комшија, који је истог момента позвао оца дјевојчице.

Како сазнаје Курир, отац је дошао одмах по позиву комшије који је пронашао дијете у несвјесном стању. Он је тада у наручје узео кћерку и заједно са старијим сином, одвезао дјевојчицу у болницу. Остало двоје дјеце остало је код куће само, до доласка полиције и надлежних из Центра за социјални рад.

"Кућа у Брајковцу остала је потпуно празна. Мајка је ту живјела са четворо своје дјеце, двоје из првог брака, двоје из другог. Не знам ни од чега су живјели, овдје су се доселили има можда неких пет, шест година. Живјела је са тим невјенчаним супругом, међутим њега нема овдје већ сигурно годину дана“, каже комшија за Курир.

Детаљи тровања дјевојчице алкохолом: ''Мајка је већ три дана у болници''

Детаљи тровања дјевојчице алкохолом: ''Мајка је већ три дана у болници''

Он додаје да је мајка отрованог дјетета и раније имала проблема са дјецом.

"Најстарији дјечак је бјежао од куће до сад ко зна колико пута, он сад има око 12 година, а већ неколико пута се дешавало да уђе у неки аутобус и само оде и нема га. То уопште није нормално, никоме није јасно шта се дешавало тамо у тој кући“, прича комшија.

Иначе, како пише Курир, о случају је обавијештен и Центар за социјални рад који је, према незваничним информацијама, одузео дјецу, која су иначе остала сама у кући, након што је отац отроване дјевојчице одвезао њу и брата из Брајковца ка болници.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: