Komšija pozvao oca

Novi detalji trovanja djevojčice alkoholom: Otac je zatekao u nesvjesnom stanju

  • Izvor: Kurir
  • 13.09.2024. 13:42

Trogodišnja djevojčica iz sela Brajkovac koja se juče otrovala alkoholom dok je sama ostala sa braćom i sestrom u kući gdje su živjeli sa majkom, i dalje se nalazi u Tiršovoj. Nju je, pišu mediji, u nesvjesnom stanju pronašao komšija, koji je istog momenta pozvao oca djevojčice.

Kako saznaje Kurir, otac je došao odmah po pozivu komšije koji je pronašao dijete u nesvjesnom stanju. On je tada u naručje uzeo kćerku i zajedno sa starijim sinom, odvezao djevojčicu u bolnicu. Ostalo dvoje djece ostalo je kod kuće samo, do dolaska policije i nadležnih iz Centra za socijalni rad.

"Kuća u Brajkovcu ostala je potpuno prazna. Majka je tu živjela sa četvoro svoje djece, dvoje iz prvog braka, dvoje iz drugog. Ne znam ni od čega su živjeli, ovdje su se doselili ima možda nekih pet, šest godina. Živjela je sa tim nevjenčanim suprugom, međutim njega nema ovdje već sigurno godinu dana“, kaže komšija za Kurir.

Detalji trovanja djevojčice alkoholom: ''Majka je već tri dana u bolnici''

Detalji trovanja djevojčice alkoholom: ''Majka je već tri dana u bolnici''

On dodaje da je majka otrovanog djeteta i ranije imala problema sa djecom.

"Najstariji dječak je bježao od kuće do sad ko zna koliko puta, on sad ima oko 12 godina, a već nekoliko puta se dešavalo da uđe u neki autobus i samo ode i nema ga. To uopšte nije normalno, nikome nije jasno šta se dešavalo tamo u toj kući“, priča komšija.

Inače, kako piše Kurir, o slučaju je obaviješten i Centar za socijalni rad koji je, prema nezvaničnim informacijama, oduzeo djecu, koja su inače ostala sama u kući, nakon što je otac otrovane djevojčice odvezao nju i brata iz Brajkovca ka bolnici.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: