Породица моли за помоћ

Никола одвео кћерку у вртић и нестао: Нема га већ скоро 2 седмице

  • Извор: 24сата.хр
  • 26.05.2024. 21:38

Никола Грачак (35) нестао је 14. маја на подручју загребачке Дубраве. Одвео је кћерку Дору у вртић и након тога се више ником није јавио.

Породица моли ако неко нешто зна да им се јави.

"Само желим пронаћи брата и да ова ноћна мора прође", понавља Маја, сестра несталог Николе.

Да нешто није у реду, обитељ је дознала кад он тог послијеподнева није дошао по своју дјевојчицу. Никола иначе живи сам с кћерком, разведен је и има старатељство над дјететом, каже Маја за "24сата", која сада брине о нећаки.

Малена Дора свакодневно пита за оца.

Аутолимар Љубиша сам направио хеликоптер

Аутолимар Љубиша сам направио хеликоптер

"Прошло је готово двије седмице и немамо никаквих информација. Претраживали смо мјесто на којему му је посљедњи пут лоциран мобилни телефон, облијепили подручје лецима, разговарали смо с пријатељима и познаницима, али ништа. У почетку смо имали дојаве људи који су видјели мушкарца сличног Николи, али, нажалост, нити један траг није довео до њега", једва проговара Маја.

Иако јој се свакакви сценарији врте кроз главу, јер је прошло превише времена, Маја, као и остатак породице, нада се да је Никола отишао да заради новац за своју дјевојчицу и да ће им се вратити. Знао је пожалити се како му је тешко јер је самохрани отац, а у овој држави није лако радити и бринути о маленом дјетету.

Маја каже да су она и други брат након нестанка ишли да прегледају снимке камере у вртићу.

"Дошао је нормално с њом у вртић, сретан. Био је у радном одијелу. Је ли отишао негдје радити, не знамо. Само да се врати, све друго ће се ријешити. Само нека буде с нама, једино што желимо јесте да га пронађемо, да дође кући", једва проговара Маја док јој сузе цуре низ лице, а туга је гуши.

Погледајте како је Шмит одавао почаст нацистима, а сада исмијава српске жртве

Погледајте како је Шмит одавао почаст нацистима, а сада исмијава српске жртве

Присјећа се како су она и Никола планирали крајем септембра или почетком октобра да оду у Аустрију за бољим животом.

У случају да имате било какву информацију, породица моли да је јавите полицији или њима. Никола Грачак висок је 175 центиметара и средње је тјелесне грађе. Има смеђу косу и плаве очи, више ожиљака по цијелој дужини десне руке, а на десном рамену тетоважу малог слова "Д" зелене боје и тетоважу на десној нози у предјелу листа, зелене боје. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм (Р)

    ' ''Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.