Ухапшен

Нијемац снимао голу дјецу у Ровињу

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 01.09.2024. 18:25

Полиција је ухапсила 33-годишњег мушкарца у Ровињу након што је у туристичком објекту ухваћен како снима нагу д‌јецу подводном камером.

Како се наводи у полицијском извјештају, радници заштитарске компаније су у четвртак око 15 сати у туристичком објекту на подручју Ровиња затекли њемачког држављанина како у воденом парку подводном камером снима нагу д‌јецу.

Инцидент се догодио у воденом парку гд‌је је заштитарска служба примијетила сумњиво понашање њемачког држављанина.

Радници заштитарске компаније су у четвртак поподне интервенисали и обавијестили полицију која је приступила хитном привођењу осумњиченог.

Током претраге његовог возила и мотоцикла, полиција је пронашла и заплијенила рачунар, меморијске картице, као и камеру с којом је извршено снимање.

Пронађени материјал на камери садржавао је инкриминирајуће снимке, због чега је осумњичени одмах приведен. Након проведеног криминалистичког истраживања, мушкарац је смјештен у притворску јединицу.

Из полиције истичу повећану свијест и реактивност запосленика у туристичким објектима на проблематику непримјереног снимања, што је кључно за брзо поступање и спречавање сличних инцидента у будућности.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    '’Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет'.

  • 20:30 Филм (12+)

    ''Филм (12+)

  • 22:00 Инстаграм: живот под филтером, документарни програм

    ' Инстаграм: живот под филтером, документарни програм

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    ''Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм