Буковица

Незгода у БиХ: Преврнуо се комби са чамцима за рафтинг, двије особе повријеђене, једна ухапшена

  • Извор: Аваз
  • 25.08.2024. 18:14

На путу Коњиц-Борачко језеро данас се у пријеподневним часовима догодила саобраћајна несрећа у којој су двије особе тешко повријеђене, потврђено је из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона.

Ради се о 18-годишњем А.Е. и В.З.(17) из Коњица који су се налазили у чамцу за рафтинг натовареним на приколицу комбија, која се под још неразјашњеним околностима преврнула.

Како је потврдила дежурна тужитељка Тужилаштва Херцеговачко-неретванског кантона, Подручне канцеларије Коњиц, која је руководила увиђајем, а који су обавили припадници ПС Коњиц и ОКП ПУ Коњиц, полиција је пријаву о незгоди добила у 10.50 сати, када им је јављено да је дошло до превртања приколице на којој је било више чамаца за рафтинг те да су двије особе повријеђене.

На лице мјеста је одмах упућена полицијска патрола и екипа Хитне помоћи која је младиће након указане прве помоћи превезла у Свеучилишну клиничку болницу Мостар.

Током увиђаја је утврђено је да је возилом мерцедес вито и прикључним возилом за пријевоз чамаца управљао М.Џ. (60) који је по наредби тужитељке, лишен слободе.

Према њеној наредби подузете су све неопходне истражне радње и вјештачења како би се утврдиле све околности ове тешке незгоде.

Према посљедњим информацијама, један од младића је подвргнут оперативном захвату, док је други на дијагностичкој обради.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм (12+)

    ''Филм (12+)

  • 22:30 Портрет умјетника: Милко Манчевски, документарни програм

    ' Портрет умјетника: Милко Манчевски, документарни програм

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм