Радмила Милајковић

Нестала жена која је прије мјесец дана опљачкана, син сумња на најгоре

  • Извор: Телеграф
  • 26.06.2024. 10:19

Од понедјељка се губи сваки траг баки Радмили Мијалковић (87) из Пирота која је из куће је изашла у 19.45, а потрага за њом и даље интензивно траје. Како је њен син навео, данас ће се одвити и претрага ријеке Нишаве.

Бака Радмила се отежано креће уз помоћ металног штапа, а њен син истиче да она није дементна како су многи тврдили.

- У току је потрага и ја сам у стралном контакту са полицијом. Припремамо претрагу ријеке Нишаве од Пирота низводно до фабрике, да видимо да није у ријеци - каже син за Телеграф.рс

Један детаљ који нам је њен син испричао пробудио је нове сумње у истрази.

- Моја мајка је била жртва пљачке прије мјесец дана када јој је скинута торбица са врата у којој је било између 50.000 и 60.000 динара. Истрага која је у току утврдиће да ли су ова два случаја повезана или нису - додао је он.

Како је додао, трагови постоје. Јавили су се свједоци који тврде да су је видјели и разговарали са њом.

- Појавили су се свједоци који знају гдје је прошла и кажу да је разговарала са људима. Посљедњи пут је виђена у Улици Момчила Милутиновића - каже он који додаје да није нимало оптимистичан када је исход потраге за његовом мајком у питању.

- Ово је као тражење игле у пласту сијена. Не вјерујем да је жива, јер она није тај тип особе која би изашла и нестала. Мислим да није жива. Надам се да ћемо је пронаћи - закључио је он.

Подсјетимо, Радмила Мијалковић (87) из Пирота нестала је у понедјељак од када јој се губи сваки траг, Њена породица моли Пироћанце, али, евентуално и мјештане околних мјеста, да уколико виде бака Радмилу, јаве на бројеве телефона 065/8665968 или Полицијској управи Пирот.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм