Саопштење

На обали Дрине пронађено беживотно тијело жене

  • Извор: АТВ
  • 28.11.2023. 09:58

На обали ријеке Дрине пронађено је беживотно тијело жене, саопштено је из ПУ Зворник.

Полицијска станица Козлук је јуче око 14:40 часова запримила пријаву да је на обали ријеке Дрине, у мјесту Козлук у Зворнику, пронађено беживотно тијело непознате женске особе. 

Полицијски службеници су поступили по запримљеној пријави и изашли на лице мјеста, те исто обезбједили до доласка увиђајне екипе.

На лице мјеста, са увиђајном екипом, је изашао и доктор мртвозорник Јавне здравствене установе Дом здравља Зворник који је потврдио смрт након извршеног прегледа тијела, али се није могао изјаснити о узроку смрти. 

Идентитет страдале жене још није утврђен. Код ње нису пронађени никакви документи и изузети су отисци прстију како би се преко њих покушало открити о коме је ријеч.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини који је наложио вршење обдукције, као и све друге законом прописане мјере и радње које ће се предузимати по његовим инструкцијама и надзором. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм