Ужас

Мушкарац одвео љубавницу у шуму, па је претукао и пријетио јој пиштољем

  • Извор: Индекс
  • 03.08.2024. 18:13

Мушкарац (57), из Горског котара, ухапшен је данас у Ријеци, због сумње да је у шуми пријетио жени са којом је у вези.

Наиме, како се сумњичи, мушкарац је жену претукао, а затим је пуцао из пиштоља у ваздух, поред њене главе. Одређен му је истражни затвор због опасности од утицаја на свједока, у овом случају на жртву, и од понављања кривичног дјела, преноси локални ријечки портал Бурин.

Како преносе медији, овај немили догађај се догодио 31. јула, око 17.30 у шумском предјелу Соболова Јапленица, између мјеста Делница и Локава.

Мушкарац се састао са својом љубавницом на том мјесту, откључао јој и отворио шумску рампу, након чега су свако својим возилом, ушли на шумски пут.

Очекује нас киша метеора, са ових мјеста ће бити највише виљиви

Очекује нас киша метеора, са ових мјеста ће бити највише виљиви

– Ни ти ни ја нећемо изаћи одавде. Убићу и тебе и себе, све ми признај! – пријетио је мушкарац, приликом чега је из свог аутомобила извукао пиштољ, након чега је тражио и да види њен телефон како би провјерио телефонске позиве и поруке.

Пронађен пиштољ

Након тога, сумња полиција, почео је да је удара рукама по глави, чупа је за косу, а затим је испалио један хитац у ваздух, поред њене главе. Полиција је пронашла и заплијенила револвер “Smith & Vesson” и четири одговарајућа метка.

Против 57-годишњака је већ у току други кривични поступак због кривичног дјела наметљиво понашање у односу на исту жртву. За овај инцидент полиција га сумњичи за кривична дјела угрожавање и довођење у опасност живота и имовине опште опасном радњом или средством.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 20:55 Серија: Ко те шиша (12+)

    Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:25 Серија: Преко Атлантика (12+)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+)

  • 22:25 Филм

    ''''Филм

  • 00:35 Ноћни програм

    Ноћни програм