Užas

Muškarac odveo ljubavnicu u šumu, pa je pretukao i prijetio joj pištoljem

  • Izvor: Indeks
  • 03.08.2024. 18:13

Muškarac (57), iz Gorskog kotara, uhapšen je danas u Rijeci, zbog sumnje da je u šumi prijetio ženi sa kojom je u vezi.

Naime, kako se sumnjiči, muškarac je ženu pretukao, a zatim je pucao iz pištolja u vazduh, pored njene glave. Određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od uticaja na svjedoka, u ovom slučaju na žrtvu, i od ponavljanja krivičnog djela, prenosi lokalni riječki portal Burin.

Kako prenose mediji, ovaj nemili događaj se dogodio 31. jula, oko 17.30 u šumskom predjelu Sobolova Japlenica, između mjesta Delnica i Lokava.

Muškarac se sastao sa svojom ljubavnicom na tom mjestu, otključao joj i otvorio šumsku rampu, nakon čega su svako svojim vozilom, ušli na šumski put.

Očekuje nas kiša meteora, sa ovih mjesta će biti najviše viljivi

Očekuje nas kiša meteora, sa ovih mjesta će biti najviše viljivi

– Ni ti ni ja nećemo izaći odavde. Ubiću i tebe i sebe, sve mi priznaj! – prijetio je muškarac, prilikom čega je iz svog automobila izvukao pištolj, nakon čega je tražio i da vidi njen telefon kako bi provjerio telefonske pozive i poruke.

Pronađen pištolj

Nakon toga, sumnja policija, počeo je da je udara rukama po glavi, čupa je za kosu, a zatim je ispalio jedan hitac u vazduh, pored njene glave. Policija je pronašla i zaplijenila revolver “Smith & Vesson” i četiri odgovarajuća metka.

Protiv 57-godišnjaka je već u toku drugi krivični postupak zbog krivičnog djela nametljivo ponašanje u odnosu na istu žrtvu. Za ovaj incident policija ga sumnjiči za krivična djela ugrožavanje i dovođenje u opasnost života i imovine opšte opasnom radnjom ili sredstvom.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:40 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 20:55 Serija: Ko te šiša (12+)

    Serija: Ko te šiša (12+)

  • 21:25 Serija: Preko Atlantika (12+)

    ''Serija: Preko Atlantika (12+)

  • 22:25 Film

    ''''Film

  • 00:35 Noćni program

    Noćni program