Ужас

Монструм Горан Равлић покушао да прикрије злочин: Искасапио Нермину па отишао на кафу с њеним братом

  • Извор: Аваз
  • 03.07.2024. 16:43

Монструм Горан Равлић, који је с мајком Леђибом Равлић свирепо убио своју супругу Нермину, 22. маја 2019. правоснажно је осуђиван на Општинском кривичном суду у Загребу због кривичних дјела тешка тјелесна повреда и пријетња.

Све негирао

Супруг Горан и свекрва Леђиба прије неколико дана звјерски су убили Нермину у стану у Колодворској 13 на Пофалићима, а затим планирали „на изузетно окрутан начин њено тијело исецирати, спаковати и изнијети из стана“.

"Аваз“ доноси изјаву убице Горана Равлића коју је дао у Тужилаштву 30. јуна ове године. Он је ухапшен 29. јуна на Ступу у 1.25 сати, док се кретао улицом Курта Схорка. Прије тога, његова мајка је тврдила да се жели убити.

У изјави Тужилаштву КС, Равлић је негирао да је убио супругу. Он је, а што је навео у записнику, уз присуство адвоката, за то оптужио своју мајку Леђибу.

У својој одбрани је истакао да је лијечен од шизофреније, да је користио терапију, али да је са "супругом Нермином имао складан однос“.

Равлић је тужитељици рекао да његова "мајка Леђиба није одобравала њихову везу".

Равлић, иако докази говоре супротно, изјавио је да није учествовао у уклањању трагова куповином предмета (сјекире, пиле, сета ножева, машине за мљевење меса, пластичних одијела, патрона амонијака...)

Како је рекао тужитељици, "каје се што се то догодило због његове мајке Леђибе“.

Испади љубоморе

Свједочење брата убијене Нермине Равлић, рођене Крајина, говори нешто сасвим друго. Нерминин брат је у изјави датој 29. јуна у МУП-у КС казао да је Горан у неколико наврата говорио да је провјеравао Нерминин телефон, позиве и друштвене мреже, те да му је изгледало да Горан има испаде љубоморе и да жели да је контролише.

Према изјави Нермининог брата, 25. јуна срео се с Гораном у једном угоститељском објекту у Соколовић-Колонији, те му је Горан рекао да је Нермина отишла с Леђибом у Бијељину, да обиђу мајчино имање.

Горан је био с рођаком Латифом Јашаревићем и дјеловао је збуњено, наводећи да Нермина пријети њему и његовој мајци. Ова изјава за Нерминог брата била је зачуђујућа и немогућа, јер је његова сестра била благе нарави и никада се није тако понашала.

Нерминин брат је рекао полицији како сматра да је његова сестра већ тада била мртва, а да су Горан и Латиф дошли да провјере да ли је он можда нешто знао о томе.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм