Објавио супруг

Многи сумњали да је болесна: Преминула Мирјана Јовановић

  • Извор: Телеграф
  • 22.09.2023. 18:26

Маријана Јовановић рођена Брзак, којој су хумани људи помагали за лијекове, преминула је 20. септембра, објавио је њен супруг на друштвеним мрежама.

Он се захвалио свима који су Маријани помогли уплатом новца за лијечење или јој послали пакет. Он је поред њене фотографије објавио и извод из књиге умрлих као доказ да је преминула, "онима који су сумњали у све њене папире око болести".

Маријани је дијагностикована неурофиброматоза.

Бизон мјесец дана у притвору због насилништва

Бизон мјесец дана у притвору због насилништва

Неурофиброматоза је генетски поремећај који поремећује ћелије раста нервног система и тако проузрокује формирање тумора на нервним ткивима, пише Хуманитас. Тумори могу да се развију било гдје у нервном систему укључујући мозак, кичмену мождину и нерве. Неурофиброматоза се обично дијагностификује у дјетињству или раној зрелости.

Знају ли амбасадори у ПИК-у ко именују високог представника? Позвали Додика на сарадњу

Знају ли амбасадори у ПИК-у ко именују високог представника? Позвали Додика на сарадњу

Тумори су обично бенигни али у неким случајевима они могу да постану малигни и канцерогени. Ефекти неурофиброматозе могу да укључе губитак слуха, немогућност учења, компликације крвних и срчаних мишића, озбиљне деформитете усљед компресије нерава од стране тумора, као и губитак вида и јак бол.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: