Mostar

Mladići brutalno pretučeni bejzbol palicom

  • Извор: Агенције
  • 17.07.2023. 10:55

U Mostaru se u nedjelju naveče dogodio još jedan huliganski napad u kojem su povrijeđena dvojica mladića.

"U noći 16/17. u 01,10 sati PU Mostar je obaviještena od strane građana da su u naselju Tekija na mostu Hasana Brkića fizički i sa bejzbol palicama napadnuta dva lica. Odmah su na lice mjesta izašli pripadnici policije gdje su zatekli H.L. (2003) sa vidnim povredama u predjelu glave i M.J.(2000) oba iz Mostara", naveli su u policiji.

Mladići su ispričali da su sjedili na klupi kada je u jednom momentu pored njih golf 5 iz kojeg su izašle tri osobe, od kojih je jedna bejzbol palicom udarilo više puta L.H.

Napadači su se nakon toga udaljili sa vozilom u pravcu Nove gradske magistrale.


Kupio polovnu kuhinju i u njoj pronašao bogatstvo

Kupio polovnu kuhinju i u njoj pronašao bogatstvo

"Operativnim radom na terenu i brzom reakcijom policije vozilo kojim je upravljao R.M. (2001) je uočeno i zaustavljeno u Ulici Kralja Tomislava. S njim su se nalazili i V.Š.(1995) i M.T.(1995) svi iz Mostara", saopšteno je iz MUP-a HNK.

Pored svakog od njih, navode iz MUP-a HNK, u vozilu se nalazila drvena palica.

"Lica su lišena slobode i zadržana u službenim prostorijama radi kriminalističke obrade. Povrijeđenom L.H. su u bolnici 'Dr. Safet Mujić' konstatovane teške tjelesne povrede", stoji u saopštenju.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм