Немања Мирић

Младић слетио са пута и на мјесту остао мртав: Ријечи његове сестре кидају душу

  • Извор: Курир
  • 05.07.2024. 18:17

Немања Мирић (22) погинуо је у ноћи између четвртка и петка у насељу Колонија у Јагодини, када је доживио стравичну саобраћајну несрећу! Како се писало, младић је био за воланом аутомобила марке "ауди", када је слетио са коловоза и ударио у бетонски зид.

Породица и пријатељи опраштају се од несрећно страдалог младића, а испод њихових објава на друштвеним мрежама ређају се ријечи подршке и изјаве саучешћа његовим најближима.

- Што нам оде срце сестрино, што нас овако остави, Коки мој, што? Воли те сестра, сад си на неком бољем мјесту, почивај у миру анђеле сестрин - написала је Немањина сестра.

Немања је био омиљен у друштву, судећи по ријечима пријатеља који су се надовезивали на поруке упућене младом момку и његовој породици. Ова трагедија дубоко је потресла све грађане Јагодине, а путем друштвених мрежа, искрено саучешће породици су изјављивали и они који су га добро познавали, али и они који су Немању знали из виђења.

- Нецо бре, што душо моја, још увијек не могу да вјерујем, твој мио осмијех твоја добра душа, нека те анђели чувају, свима ћеш пуно недостајати - писало је у једном од бројних коментара.

Према ријечима извора Курира, младић је колима ударио у бетонски зид, није му било спаса и настрадао је на мјесту. У тренутку несреће био је сам у аутомобилу, а истрага ће утврдити шта је довело до трагедије.0


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм