Nemanja Mirić

Mladić sletio sa puta i na mjestu ostao mrtav: Riječi njegove sestre kidaju dušu

  • Izvor: Kurir
  • 05.07.2024. 18:17

Nemanja Mirić (22) poginuo je u noći između četvrtka i petka u naselju Kolonija u Jagodini, kada je doživio stravičnu saobraćajnu nesreću! Kako se pisalo, mladić je bio za volanom automobila marke "audi", kada je sletio sa kolovoza i udario u betonski zid.

Porodica i prijatelji opraštaju se od nesrećno stradalog mladića, a ispod njihovih objava na društvenim mrežama ređaju se riječi podrške i izjave saučešća njegovim najbližima.

- Što nam ode srce sestrino, što nas ovako ostavi, Koki moj, što? Voli te sestra, sad si na nekom boljem mjestu, počivaj u miru anđele sestrin - napisala je Nemanjina sestra.

Nemanja je bio omiljen u društvu, sudeći po riječima prijatelja koji su se nadovezivali na poruke upućene mladom momku i njegovoj porodici. Ova tragedija duboko je potresla sve građane Jagodine, a putem društvenih mreža, iskreno saučešće porodici su izjavljivali i oni koji su ga dobro poznavali, ali i oni koji su Nemanju znali iz viđenja.

- Neco bre, što dušo moja, još uvijek ne mogu da vjerujem, tvoj mio osmijeh tvoja dobra duša, neka te anđeli čuvaju, svima ćeš puno nedostajati - pisalo je u jednom od brojnih komentara.

Prema riječima izvora Kurira, mladić je kolima udario u betonski zid, nije mu bilo spasa i nastradao je na mjestu. U trenutku nesreće bio je sam u automobilu, a istraga će utvrditi šta je dovelo do tragedije.0


Pratite nas i putem Vibera

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Revolucija 1917

    'Revolucija 1917

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program