Задржан у болници

Младић брутално претучен након сукоба у кафани

Младен Дроца брутално је претучен у Источном Новом Сарајеву када га је напало више особа.

Све се одиграло у ноћи између 20. и 21. јула. Према незваничним информацијама Дроца је са пријатељем био  у бару гдје су се сукобили са више особа. Дошло је до туче и сви су ”избачени” из локала.

Касније, када је кренуо кући, Дроцу је наводно пресрело више особа и брутално су га претукли у близини бензинске пумпе. Нанијели су му тешке повреде главе и без свијести га оставили на улици. Превезен је у Болницу ”Србија” у Источном Сарајеву, гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде због којих је задржан на даљем лијечењу.

Како сазнаје АТВ сукоб у бару је снимљен надзорним камерама, те су сви учесници туче идентификовани. Неколицина је већ испитана у полицији, док се остале околности истражују.

У ПУ Источно Сарајево наводе да им је цијели случај јуче пријавио отац претученог Дроце, те да се на случају интезивно ради.

”Полицијској станици Источно Ново Сарајево јуче је око 15 часова Б.Д. пријавио је да је у улици Николе Тесле више особа нанијело повреде главе М.Д. Повријеђени је хоспитализован у Болници ”Србија” гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде”, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

Додају да је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

”У току је рад на расвјетљавању кривичног дјела тешка тјелесна повреда”, наводе у полицији, додајући да ће више информација бити познато по завршетку истраге.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.