Zadržan u bolnici

Mladić brutalno pretučen nakon sukoba u kafani

Mladen Droca brutalno je pretučen u Istočnom Novom Sarajevu kada ga je napalo više osoba.

Sve se odigralo u noći između 20. i 21. jula. Prema nezvaničnim informacijama Droca je sa prijateljem bio  u baru gdje su se sukobili sa više osoba. Došlo je do tuče i svi su ”izbačeni” iz lokala.

Kasnije, kada je krenuo kući, Drocu je navodno presrelo više osoba i brutalno su ga pretukli u blizini benzinske pumpe. Nanijeli su mu teške povrede glave i bez svijesti ga ostavili na ulici. Prevezen je u Bolnicu ”Srbija” u Istočnom Sarajevu, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede zbog kojih je zadržan na daljem liječenju.

Kako saznaje ATV sukob u baru je snimljen nadzornim kamerama, te su svi učesnici tuče identifikovani. Nekolicina je već ispitana u policiji, dok se ostale okolnosti istražuju.

U PU Istočno Sarajevo navode da im je cijeli slučaj juče prijavio otac pretučenog Droce, te da se na slučaju intezivno radi.

”Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo juče je oko 15 časova B.D. prijavio je da je u ulici Nikole Tesle više osoba nanijelo povrede glave M.D. Povrijeđeni je hospitalizovan u Bolnici ”Srbija” gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede”, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Dodaju da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

”U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška tjelesna povreda”, navode u policiji, dodajući da će više informacija biti poznato po završetku istrage.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.