Ада Циганлија

Мјештани у страху: Жена са ножем упада у куће, виче, пријети и ломи све

  • Извор: Телеграф
  • 07.07.2024. 15:35

Већ данима непријатни инциденти нижу се на Ади Циганлији у Београду. Млађа жена наводно мјештанима овог насеља упада у куће, ломи инвентар, виче на њих, а са собом носи и повелики нож.

Младић који живи на Ади испричао је за медије искуство када ју је затекао у својој кући након чега је кренула расправа, а онда је извадила нож и почела да ломи.

Младић који је доживио овај непријатни сусрет је, у вечерњим часовима када се враћао кући, примијетио да је брава на улазним вратима искривљена, а сутрадан га је пробудила лупњава. Није ни слутио шта ће се догодити.

"Прије двије ноћи, када сам дошао кући, затекао сам отворен прозор и примијетио да је брава искривљена и има трагове удараца. Нисмо хтјели никакву галаму да дижемо. Међутим, сутрадан (6. јула) негдје око 12 часова, пробудило ме је лупање. Отворио сам врата да видим ко је. Затекао сам црвенокосу жену, дјеловало ми је да је у алкохолисаном стању. Почела је да виче како је то њена кућа, да се она у мојој кући родила. Пробао сам да јој објасним да овдје живим цијелог свог живота и да је погријешила. Покушавао сам да смирим ситуацију, међутим, она је у том тренутку извадила нож и разбила ми прозор на кући“, прича младић о стравичном инциденту.

Хитно упозорење корисницима ајфона!

Хитно упозорење корисницима ајфона!

Причала је неповезане ствари, додаје младић, и тражила неке момке.

"Затворио сам врата брзо и сачекао да стигну моји родитељи који су били на путу до куће. Док су дошли, послије отприлике десет минута, црвенокоса жена је ишла око куће и драла се и даље. Причала је неке неповезане ствари, како тражи своје момке и навела три различита имена“, додаје.

Полицију су обавијестили о догађају, истиче младић, али је жена за то вријеме побјегла. Њено кретање, додаје, примијетили су људи и у Железнику гдје су је видјели како улицом млати ножем.

Амбасада Србије у Сарајеву нотом најавила МИП-у БиХ долазак Војске Србије

Амбасада Србије у Сарајеву нотом најавила МИП-у БиХ долазак Војске Србије

"Полиција је узела изјаве од нас и отишла. Након тога сам сазнао да је прије неколико дана ходала улицом у Железнику и млатарала ножем“, открива младић.

Младић који је испричао своје трауматично искуство са женом која хара Адом са ножем није желио да открива свој идентитет, пише Телеграф.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 21:45 Гаравице, документарни филм (Р) (12+)

    'Документарни филм 'Гаравице' редитеља Драгана Радовића, у продукцији Фондације 'Заборављени коријени'доноси причу о једном од највећих стратишта српског народа током Другог свјетског рата.

  • 23:15 Добро дошли у Акапулко (16+)

    'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм