Добој

Мистериозни нестанак дјевојке у БиХ: Гдје је Тања Варајић?

  • Извор: Агенције
  • 13.06.2024. 08:00

Полиција у Добоју и даље трага за Тањом Варајић (23) из Канаде, чији је нестанак пријављен Полицијској станици Добој 1 у раним јутарњим сатима 4. јула 2023. године.

Потрага за канадском држављанком Тањом Варајић (23) још увијек није дала резултате, а у циљу њеног проналаска и откривања мистерије нестанка родбина и познаници направили су Фејсбук групу "Тражи се Тања Варајић".

"Сумња се да је у околини Добоја. У кругу од 50 километара. Молба за све да обрате пажњу на издвојене куће, викендице или сличне објекте. Новчана награда за корисне информације, а за оне који омогуће да пронађемо Тању, дајемо 20.000 КМ", наведено је у групи.

АТВ у Српцу након јаког невремена:

АТВ у Српцу након јаког невремена: "Вихор носио све пред собом"

Уколико имате сазнања о Тањи, породица моли да се јавите на +387 66 306 321 или varajic@protonmail.com.

Подсјетимо, Тањи Варајић се изгубио сваки траг 4. јула прошле године у ноћи када се, након што је прескочила преко бакиног кревета па преко балкона стана у улици југ Богдана у Добоју, удаљила у непознатом правцу. Камере су снимиле њен излазак из куће, али нико је више никад није видио.

Она је по изласку из стана на себи имала бијелу мајицу, сиву тренерку, док на ногама није имала обућу. Ситније је грађе, висине око 163 центиметра, тежине око 54 килограма, кратке смеђе косе (ошишана на један центиметар) и плавих очију.

Прве фотографије са мјеста стравичне несреће у којој је погинула једна особа

Прве фотографије са мјеста стравичне несреће у којој је погинула једна особа

Јако важан детаљ који се открио током истраге јесте да је носила јакну коју је и донијела кући, али та јакна не припада њој. Не зна се чија је... Јакна је плаве боје, унисекс модела, а апелује се на све који је препознају или било шта знају о овом одјевном предмету, а прије свега коме припада, да се одмах јаве надлежнима или породици, јер би то могао бити важан траг до нестале дјевојке.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?